Publicitate

Bărbat arestat pentru ultraj după ce a lovit doi poliţişti

Bărbat arestat pentru ultraj după ce a lovit doi poliţişti

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Stănileşti a fost arestat preventiv după ce a lovit doi poliţişti care l-au oprit pentru a-i solicita documentul de identitate şi pentru a-l chestiona cu privire la locul şi motivul deplasării, conform ordonanţelor militare în vigoare, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vaslui, bărbatul a refuzat să se legitimeze, a jignit şi a ameninţat poliţiştii şi, încercând să fugă, l-a împins pe unul, iar pe al doilea l-a lovit în zona feţei.

"Pe data de 31 martie, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi, ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza satului Stănileşti, a depistat şi oprit pentru legitimare un bărbat de 39 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, ce se deplasa pe un drum public. Persoanei i s-a solicitat să prezinte un document de identitate în vederea legitimării, să precizeze locul şi motivul deplasării, conform ordonanţelor militare în vigoare, prezentând declaraţia pe proprie răspundere sau adeverinţa de la angajator, după caz. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv verbal şi fizic, proferând ameninţări şi expresii jignitoare la adresa unuia dintre poliţişti. Încercând să îşi asigure scăparea, a împins unul dintre poliţişti, iar pe al doilea l-a lovit în zona feţei", se arată în comunicatul remis de IPJ Vaslui.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, magistraţii dispunând arestarea preventivă a bărbatului. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.