Bărbat căutat de poliţişti după ce ar fi lovit două persoane cu un cuţit. A fost prins în vamă

Bărbat căutat de poliţişti după ce ar fi lovit două persoane cu un cuţit. A fost prins în vamă

Un bărbat de 35 de ani din Homocea, căutat de autorităţi după ce ar fi lovit două persoane cu un cuţit, a fost depistat în cursul nopţii de miercuri spre joi la frontieră, în timp ce încerca să părăsească ţara, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 20 ianuarie, în jurul orei 19,40, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un scandal într-un bar din comuna Homocea. În urma verificărilor s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 35 ani din localitate ar fi lovit cu un obiect înţepător alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, în vârstă de 23 ani, respectiv 33 ani. Victimele au fost internate la Spitalul Judeţean Focşani", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, bărbatul de 35 de ani a fugit de la faţa locului, iar pentru identificarea lui a fost constituită o echipă de căutare formată din poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud şi ai Poliţiei Municipiului Adjud.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii l-au dat în consemn şi au identificat în cursul nopţii prezumtivul agresor la frontieră, în timp ce încerca să părăsească ţară.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, dar încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată în urma probatoriului administrat şi a concluziilor raportului medico-legal.

În prezent, bărbatul se află în custodia poliţiştilor de investigaţii criminale vrânceni.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.