Bărbat cuprins de flăcări salvat de câțiva minori

Bărbat cuprins de flăcări salvat de câțiva minori

Cinci elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, aflaţi în stagiu de practică la Jandarmeria Hunedoara au salvat un bărbat care a fost cuprins de flăcări în timp ce a vrut să aprindă focul în sobă.


Potrivit unui comunicat de presă, de luni al Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara, în timp ce se deplasau către IJJ, în vederea executării stagiului de practică, cinci elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni - Ciorogar Sergiu-Adinel, Seleşan Răzvan-Petrică, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionuţ şi Zgârcea Denis-Vlăduţ - au observat un bărbat în flăcări care alerga pe marginea drumului din localitatea Batiz.

”Elevii au oprit maşina pentru a sări în ajutorul bărbatului. Doi dintre ei au dus bărbatul la râul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei”, se arată în comunicat.

Bărbatul care fusese cuprins de flăcări le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină.

”Acesta nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări. Cei cinci tineri au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au asistat bărbatul până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor, deoarece acesta prezenta răni şi arsuri”, se arată în comunicat.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.