Logo
Imprimă această pagină

Bărbat prins la volan deşi avea permisul de conducere anulat, de două ori

Bărbat prins la volan deşi avea permisul de conducere anulat, de două ori

Un bărbat din judeţul Argeş a fost oprit de poliţiştii rutieri de două ori în două zile consecutive, el fiind depistat la volanul unui autovehicul deşi nu mai are permis de conducere. Duminică, atunci când l-au oprit pentru a doua oară, poliţiştii au constatat că era sub influenţa alcoolului.


„În după-amiaza zilei de 18 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, au depistat un bărbat de 41 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza oraşului Ştefăneşti, având dreptul de a conduce anulat, tot pentru infracţiuni la regimul rutier, repetând fapta comisă cu doar o zi înainte” transmite Poliţia judeţeană Argeş.
În plus, piteşteanul consumase alcool, în urma testului cu aparatul etilotest rezultând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său poliţiştii au deschis un dosar penal care este instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.
Duminică seară el a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.