Logo
Imprimă această pagină

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi mama, intubat la spital

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi mama, intubat la spital

Bărbatul din Zărneşti, judeţul Braşov, care s-a tăiat la gât după ce şi-a înjunghiat soţia şi mama are 32 de ani şi este intubat la spital. El are mai multe tăieturi şi pe mâini, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, după ce a dat foc locuinţei. Soţia şi mama sa sunt în stare gravă, fiind ambele operate de urgenţă de către medici, după ce au fost înjunghiate de mai multe ori.


Reprezentanţii ISU Braşov au transmis, luni, că bărbatul din Zărneşti care s-a tăiat la gât după ce şi-a înjunghiat soţia şi mama are 32 de ani şi este intubat la spital.

”A suferit plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi antebraţului, intoxicaţie cu monoxid de carbon şi arsuri pe căile aeriene. Bărbatul este intubat”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că femeile sunt în stare gravă, fiind operate de către medici.

”Soţia are multiple plăgi înjunghiate, posibil să-i fi atins ficatul. Mama bărbatului are tăieturi în zona abdomenului”, au mai transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Luni dimineaţă, pe fondul unor neînţelegeri familiale, bărbatul şi-a înjunghiat cu un cuţit, în zona abdomenului, soţia şi mama, după care a încercat să incendieze locuinţa şi s-a tăiat la gât.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.