Bătaie în urma unui accident rutier. Agresorul a fost reținut

Bătaie în urma unui accident rutier. Agresorul a fost reținut

Un accident de circulație care a avut loc duminică seara între un autoturism și o căruță a degenerat într-o altercație căreia i-a căzut victimă o persoană aflată în utilajul hipo.


Duminică, în 27 octombrie, în jurul orei 20,40, o femeie a sesizat prin SNUAU 112 faptul că pe strada Principală din localitatea Nou a izbucnit un scandal. Polițiștii au stabilit că la intersecția străzilor Principală și Bisericii din localitate s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo. La scurt timp după producerea acestui eveniment, la fața locului a apărut tatăl conducătorului auto care se afla în acea zonă și care, cu un obiect contondent, i-a aplicat o lovitură în zona capului uneia dintre persoanele care însoțeau atelajul hipo, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Victima acestei agresiuni, un localnic în vârstă de 39 de ani, a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportat la U.P.U. Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agresorul, în vârstă de 43 de ani, localnic, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe (art. 193 alin. 1 din Codul Penal).

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.