Publicitate

Băut, a făcut scandal pentru a-şi recupera maşina care îi fusese ridicată pentru parcare neregulamentară

Băut, a făcut scandal pentru a-şi recupera maşina care îi fusese ridicată pentru parcare neregulamentară

Un bărbat în vârstă de 43 ani a provocat un scandal în parcul auto unde îi fusese dusă maşina ridicată pentru o parcare neregulamentară în municipiul Constanţa, el încercând să forţeze ieşirea. Acolo au ajuns agenţi ai unei firme de pază, poliţişti locali, poliţişti de la Secţia 5 şi de la Serviciul Rutier, oamenii legii stabilind că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, miercuri, un bărbat de 43 de ani a făcut scandal la parcul auto de pe strada Caraiman, fiind supărat că îi fusese ridicată maşina pe care o parcase neregulamentar pe strada I.G. Duca.

"Bărbatul a pândit momentul când poarta a fost deschisă pentru ca maşinile angajaţilor şi cea de ridicări să poată ieşi din unitate şi a intrat în parcare pentru a-şi recupera maşina. După un schimb dur de replici cu angajaţii, omul s-a dus glonţ către maşina lui şi s-a suit la volan cu gândul să o recupereze. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curte, iar pe imagini se vede cum şoferul ajunge în dreptul porţii şi vrea să forţeze ieşirea”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că la poartă bărbatul a dat de un angajat care încerca să blocheze poarta cu autoturismul personal.

"La poartă dă însă de un angajat care încearcă să blocheze poarta cu autoturismul personal. Bărbatul reuşeşte totuşi să treacă de prima poartă şi demarează în trombă spre cea de-a doua care e deja închisă. Furios că nu poate ieşi, bărbatul se dă jos din autoturism şi începe să tragă de poartă. Angajaţii opun rezistenţă, moment în care omul se urcă din nou la volan şi încearcă să dea cu maşina peste cei care păzeau poarta”, se precizează în comunicatul Primăriei Constanţa.

În acel moment, angajaţii parcului au apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au sosit două maşini de la firma de pază şi poliţiştii locali

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.