Logo
Imprimă această pagină

Băut, a lovit doi minori și a fugit

Băut, a lovit doi minori și a fugit

La data de 20.07, în jurul orei 05:50, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați la un eveniment rutier produs în localitatea Ciuperceni, soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Din cercetările de la fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto care se deplasa pe DN19, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune laterală cu autoturism condus de un bărbat de 46 ani, din localitatea Călinești Oaș, care circula în fața sa, în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a două pasagere aflate în primul autoturim, cu vârste de 11 și 17 ani, ambele din localitatea Călinești Oaș.

Conducătorul auto din localitatea Călinești Oaș a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.

După producerea accidentului, conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție .

După câteva ore, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, au identificat și depistat conducătorul auto bănuit de producerea evenimentului rutier, un tânăr de 25 ani, din localitatea Racșa.

În urma extinderii verificărilor polițiștii au constatat faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit faptul că avea o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.