Biciclist, accidentat mortal

Biciclist, accidentat mortal

Un biciclist de 56 ani din comuna gălăţeană Lieşti, a murit duminică seara după fost lovit de un autoturism pe DN 25. 

Potrivit unor surse judiciare, şoferul implicat în accident ar fi declarat că a fost orbit de farurile unei maşini care venea din sensul opus şi nu ar fi văzut victima care ar fi fost întinsă, lângă bicicletă, pe marginea şoselei. 

"Din primele cercetări a reieşit că un şofer în vârstă de 41 ani, care conducea un autoturism pe DN 25, dinspre Tecuci spre Galaţi, pe raza localităţii Lieşti a surprins şi accidentat un biciclist în vârstă de 56 ani. Acesta a decedat în urma impactului. Şoferul a fost testat alcoolscopic, dar nu consumase alcool. S-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin. 

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. 

"S-a intervenit cu un echipaj la Lieşti pentru un biciclist, victima unui accident rutier, dar, din păcate, acesta suferise leziuni incompatibile cu supravieţuirea şi era deja decedat", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, Mihai Polinschi. 

Poliţiştii vor stabili, în urma cercetărilor la faţa locului, împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier arată Agerpres.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.