BILANȚ. DOSARE PENALE, SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE, URMĂRIȚI ȘI DEPISTĂRI ÎN FLAGRANT

BILANȚ. DOSARE PENALE, SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE, URMĂRIȚI ȘI DEPISTĂRI ÎN FLAGRANT

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 3.000 de evenimente, majoritatea sesizate prin serviciul 112. Au constatat 789 de infracțiuni și au aplicat peste 7.700 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 393 de permise de conducere. De asemenea, polițiștii au depistat 15 persoane urmărite în temeiul legii.

Marți, 24 iulie a.c., 9.400 de polițiști au organizat 270 de acțiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind, totodată, la 3.139 de sesizări (2.657 fiind prin 112).

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.711 sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 2.300.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 950.000 de lei.

Polițiștii au constatat, în ultimele 24 de ore, 789 de infracţiuni și au surprins în flagrant delict 103 persoane. De asemenea, au depistat 15 urmăriți național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 51 de măsuri preventive.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 75 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Pentru abaterile constatate, în cazul a 393 de conducători auto s-a reținut permisul de conducere, fiind retrase și 195 de certificatele de înmatriculare.

Dacă sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.