Bulgarii cad în capcanele polițiștilor români

Bulgarii cad în capcanele polițiștilor români

Se ridică în masă în România permisele de conducere ale şeforilor bulgari, chiar pentru nişte abateri mărunte de circulaţie, avertizează MAE bulgar, citat de tvn.bg, transmite Rador. Potrivit sursei citate, din cauza unor abateri chiar mai mărunte, comise în conformitate cu Legea privind circulaţia din România, în ultimul an şi jumătate, 344 de bulgari au rămas fără permise de conducere, pentru unii dintre ei restituirea actelor durează mai bine de un an, relatează news.bg.

Potrivit presei bulgare, în România, pentru orice încălcare a legii circulaţiei poate fi ridicat permisul de conducere al şoferului. Trecerea pe culoarea roşie a semaforului, depăşirea neregulamentară, neacordarea de prioritate, precum şi tăierea liniei continue şi depăşirea vitezei regulamentare, sunt un motiv suficient pentru poliţiştii români de circulaţie pentru a îţi ridica permisul.

Între timp, autorităţile din Grecia prevăd amenzi noi pentru şoferi – este interzis să conduci cu şlapi. Modificarea prevede o amendă de 50 de euro şi ridicarea permisului de conducere pentru o lună de zile. Motivul cerinţei de a nu se şofa cu papuci sau orice formă de încălţăminte deschisă este riscul ca şofeul să nu poată reacţiona în caz de nevoie de manevre rapide. (g4media)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.