Logo
Imprimă această pagină

Cadavrul unui bărbat, observat de un şofer pe marginea drumului ce leagă Aradul de Deva

Cadavrul unui bărbat, observat de un şofer pe marginea drumului ce leagă Aradul de Deva

Un şofer a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că a observat cadavrul unui bărbat pe marginea DN7, pe sensul Arad – Deva. Potrivit documentelor de identitate, este vorba de un bărbat de 62 de ani, din judeţul Mureş. Poliţiştii au întocmit dosar penal.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, cadavrul a fost observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00.

”Astăzi, in jurul orei 3.00, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul ca pa DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se afla cadavrul unul bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier. Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparţine unui barbat de 62 ani, din judeţul Mureş) a fost ridicat de reprezentanţii SJML, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei mortii”, au transmis reprezentanţii IPJ Hinedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanţele producerii evenimentului si identitatea prezumtivului autor.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.