Publicitate

Calea Bucureștilor atacată de urși

Calea Bucureștilor atacată de urși

O ursoaică cu trei pui a fost văzută marţi dimineaţa, în jurul orei 7,00, în zona unui supermarket de pe Calea Bucureşti din municipiul reşedinţă, o arteră foarte circulată la intrarea în Braşov dinspre Predeal, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ), Ciprian Aldea.

Potrivit sursei citate, după apelul la 112, în zonă a fost direcţionat un echipaj din cadrul Grupării Mobile Braşov format din şapte jandarmi. A fost anunţat şi reprezentantul Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt care se va deplasa în zonă.

Se pare că un şofer de autobuz ar fi oprit şi ar fi luat în vehicul pietonii aflaţi în zonă pentru a nu fi atacaţi de animale.

În ultimele zile, urşii au atacat un tânăr din localitatea Hârseni de lângă Făgăraş, iar la Cabana Postăvarul din Masivul Postăvarul un urs a încercat să intre în cabană sâmbătă noaptea şi luni seara în jurul orei 19,00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Braşov se întruneşte marţi, având ca temă înmulţirea atacurilor animalelor sălbatice în diverse zone ale judeţului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz