Canabis, cultivat de un oltean la el acasă

Canabis, cultivat de un oltean la el acasă

În urma percheziţiei, a fost descoperită şi indisponibilizată o plantaţie de cannabis indoor care cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini şi o instalaţie completă pentru însămânţarea şi creşterea plantelor.

Totodată, au fost indisponibilizate cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, trei grindere, două cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei şi două telefoane mobile.

"În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 - până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal. 9 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale", arată sursa citată.

În acest caz se fac cercetări pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.