CANTARETII DIN BMW AU MURIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER TERIBIL

CANTARETII DIN BMW AU MURIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER TERIBIL

Este doliu în lumea muzicii din România. Cei patru bărbați care au avut parte de o moarte teribilă erau lăurari cunoscuți în Oltenia, iar în această după-amiază s-a aflat care este numele victimelor. Vă reamintim că accidentul înfiorător s-a produs în zorii acestei zile pe Drumul Național 65 A, în zona localității Dobrotești din județul Teleorman.


Din cauza vitezei excesive și a carosabilului umed, Iulian Gheabaur a pierdut controlul bolidului – un BMW Seria 5 – în care se afla împreună cu alți trei lăutari: unchiul lui, Iulică Gheabaur, fratele artistului Joe Corazon, Cosmin Stăvaru, și Valentin Merișan. Neputând să redreseze mașina care a intrat în derapaj, el s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent, încât mașina s-a rupt în două și a devenit un ghem de fiare.

 

“Un autoturism care circula pe Drumul Naţional 65, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei, carosabilul fiind umed, şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi pasagerul din dreapta faţă au fost găsiţi în autoturism, iar alţi doi ocupanţi ai maşinii au fost proiectaţi pe câmpul agricol din apropiere. Toţi cei patru bărbaţi au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, potrivit Agerpres.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.