CARAMBOL și un DECES

CARAMBOL și un DECES

 Un accident de circulaţie s-a petrecut, joi, pe strada Republicii din municipiul Bacău, în evenimentul rutier fiind implicate patru autovehicule, printre care un TIR, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău. 



Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Andrei Grecu, a declarat că la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi un echipaj de descarcerare potrivit Agerpres. 

"La locul producerii accidentului, salvatorii au găsit o persoană încarcerată. Este vorba despre şoferul unui autoturism, care a suferit traumatisme la nivelul membrelor inferioare, fiind încarcerat. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, în vederea transportului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. În continuare, pompierii militari au efectuat manevre şi proceduri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor prin deconectarea pompelor la cele patru autovehicule implicate şi pentru degajarea părţii carosabile de resturile rezultate în urma incidentului rutier", a declarat reprezentantul ISU Bacău. 

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.