Ce pedeapsă a primit șoferul beat care conducea cu 150 la oră și a ucis trei oameni

Ce pedeapsă a primit șoferul beat care conducea cu 150 la oră și a ucis trei oameni

Avocatul ieşean care s-a urcat beat la volan şi a condus cu 150 de kilometri la oră, a fost condamnat, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Decizia este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul din Iaşi care a condus băut şi a accidentat mortal doi tineri, condamnat la 5 ani şi 8 luni
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, marţi, condamnarea definitivă a lui Victor Ioan Axinte la 5 ani şi 8 luni. În primă instanţă, judecătorii Curţii de Apel Iaşi îi dăduseră o condamnare de 5 ani şi 10 luni.

Victor Ioan Axinte este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi de la 48 de ore de la producerea accidentului petrecut în a doua jumătate a lunii martie.

Avocatul, în vârstă de 26 de ani, din Iaşi, este acuzat de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi are de plătit daune morale în valoare totală de 820.000 de lei.

Pe 22 martie, avocatul Victor Axinte s-a urcat la volanul maşinii sale, după ce a consumat băuturi alcoolice la un restraurant din Iaşi. În doar câteva minute a intrat cu viteză într-o intersecţie din zona Granit şi a provocat un accident în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

Accidentul a fost surpins de imaginile de camerele de supraveghere, iar potrivit rechizitoriului, în momentul impactului Victor Axinte avea 155 de kilometri la oră.

În momentul prelevării probelor de sânge avocatul avea alcoolemia de 2,05 la mie în sânge.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.