Cinci maşini s-au ciocnit din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie

Cinci maşini s-au ciocnit din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie

Cel puţin şase persoane, printre care un copil, au fost rănite din cauza unui accident în lanţ produs luni pe un drum naţional din judeţul Brăila. Patru maşini şi un microbuz s-au ciocnit pe un sector de drum unde vizibilitatea era redusă din cauza fumului provenit de la un incendiu.

Starea şi numărul exact al victimelor nu sunt cunoscute încă, deoarece echipajele de salvare au ajuns de puţin timp la locul accidentului, produs pe DN21, între localităţile Albina şi Valea Cânepii, judeţul Brăila.

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii ISU Brăila, cel puţin şase persoane, printre care un copil, au fost rănite. Copilul nu este grav rănit, în timp ce celalalte victime primesc îngrijiri la faţa locului sau sunt transportate la spital.


Reprezentanţii IPJ Brăila au anunţat că patru maşini şi un microbuz s-au ciocnit. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat.

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia rutieră pe DN21 (E584) Brăila – Slobozia este întreruptă pe ambele sensuri între localităţile Albina şi Valea Cânepii, judeţul Brăila, deoarece vizibilitatea este extrem de redusă, din cauza unui incendiu de mirişte.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.