Logo
Imprimă această pagină

Cinci morți și șapte răniți în accident rutier

Cinci morți și șapte răniți în accident rutier

Cinci persoane au murit, azi-noapte, iar şapte sunt rănite, dintre care două în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini, pe Drumul European 581, în localitatea Bădeana, judeţul Vaslui.


Noaptea trecută, la ora 01.47, ISU Vaslui a fost solicitat prin apel la 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, jud. Vaslui, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime. Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă reprezentanţii IGSU.

La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 12 victime dintre care 8 erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, 4 persoane au fost găsite decedate.

Au fost transportate la spital cele 8 victime, însă 3 se aflau în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medici, una dintre cele opt victime a decedat.

În total, sunt 5 persoane decedate, dintre care una este minoră, iar 7 persoane sunt rănite, dintre care două în stare foarte gravă.

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu module pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, au intervenit 5 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple (ATPVM) şi 3 ambulanţe SAJ.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.