Cinci persoane au fost rănite într-un accident în judeţul Brăila

Cinci persoane au fost rănite într-un accident în judeţul Brăila

Cinci persoane au fost rănite vineri dimineaţă în judeţul Brăila, după un accident produs pe DN 2 B, între localităţile Traian şi Urleasca. Pe fondul ceţei dense, un autoturism a lovit o platformă auto şi a intrat apoi într-o altă maşină.


Potrivit purtătorului de cuvânt de la IPJ brăila, Laura Belciugan, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 7.30.

Un autoturism care circula pe drumul naţional 2 B, dinspre Brăila către Ianca, între localităţile brăilene Traian şi Urleasca, a intrat în depăşirea unui autocamion.

 

Nu a mai avut însă timp să revină pe banda sa demers şi a lovit o platformă ce venea din sens opus. În urma impactului, maşina mică a ricoşat într-o alta care circula de asemenea pe sensul opus de mers. Totul s-a întâmplat pe fond de ceaţă, cu o vizibilitate redusă sub 50 de metri.

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital, iar medicii încearcă să le salveze. Trei dintre răniţi sunt din maşina al cărei şofer a produs accidentul, iar doi sunt din platformă.

La acest moment, traficul pe DN 2 B, la locul accidentului, între Traian şi Urleasca este blocat complet. Politiştii dirijeaza circulaţia pe rute ocolitoare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.