Cinci persoane rănite într-un accident pe DJ 601 între un microbuz şi un autoturism

Cinci persoane rănite într-un accident pe DJ 601 între un microbuz şi un autoturism

O femeie de 28 de ani a fost transportată la un spital din capitală şi alte patru persoane au primit îngrijiri la faţa locului în urma unui accident rutier între un microbuz de transport persoane şi un autoturism, care a avut loc joi pe DJ 601, în localitatea Bolintin Vale, informează ISU Giurgiu.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe SMURD din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, de la Garda de Intervenţie Mihăileşti şi de la Garda Roata de Jos, un echipaj SAJ şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal.

"Prin 112 am fost anunţaţi despre producerea unui accident pe DJ 601, în localitatea Bolintin Vale, între un microbuz de transport persoane şi un autoturism. În microbuz se aflau opt persoane, iar în autoturism, şapte persoane. Dintre acestea, o femeie în vârstă de 28 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la un spital din capitală, alte patru persoane au primit îngrijiri de la echipajele SMURD şi SAJ la locul accidentului, fiind conştiente şi cooperante, cu traumatisme minore", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.