Circulaţie paralizată în Capitală

Circulaţie paralizată în Capitală

Un tramvai din linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar, din această cauză, vineri dimineaţă este blocată circulaţia tramvaielor, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter.

 

"La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocată circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenţie STB SA sunt la faţa locului şi acţionează pt remediere", arată Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un mesaj postat pe pagina de Twitter.

Linia navetă de autobuze 641 va prelua toţi călătorii, până la remedierea problemelor apărute pe linia tramvaiului 41 şi reluarea circulaţiei pe această linie.

Troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 din Capitală, blocate din cauza unui scurtcircuit

 

Vineri dimineaţă, de la ora 08:15, pe Şoseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter.

"De la ora 08:15, pe Sos. Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, blocare la troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96, din cauza unui scurt circuit. S-au dirijat mijloace de interventie STB SA la faţa locului pentru remedierea situaţiei", potrivit unui anunţ al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), postat pe pagina de Twitter.

Şi circulaţia tramvaielor 41 din Capitală este blocată, la momentul transmiterii ştirii, după ce la terminalul Ghencea un tramvai a deraiat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.