Cod roșu! Coliziune între un autobuz și un microbuz

Cod roșu! Coliziune între un autobuz și un microbuz

Un autobuz a intrat în coliziune, miercuri dimineaţă, cu un microbuz pe strada Victoriei din Moreni, în condiţiile în care carosabilul era acoperit cu zăpada, în accident rezultând o victimă încarcerată, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa. 



În autobuz erau şoferul şi cinci călători, iar în microbuz doar şoferul. 

''Intervin detaşamentul Moreni cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu un echipaj. Victima fost descarcerată şi va fi transportată de SMURD la spital. Nu sunt alte victime'', se arată într-o informare a ISU Dâmboviţa. 

Conform ISU Dâmboviţa, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, o maşină a rămas blocată în zăpadă pe un drum comunal între Poiana şi Floreşti, în acest caz intervenind Primăria Poiana, iar o autoutilitară a rămas în zăpadă pe DJ 701 între Corbii Mari şi Gratia, intervenind Primăria Corbii Mari cu un utilaj şi Societatea de Drumuri şi Poduri cu un utilaj. O altă maşină a rămas înzăpezită pe un drum comunal din Ulieşti, de intervenţie ocupându-se primăria din localitate, iar pe DJ 401A un alt autoturism nu mai poate înainta din cauza zăpezii, aici intervenind Societatea de Drumuri şi Poduri, arată Agerpres. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.