Coliziune mortală la Iași

Coliziune mortală la Iași

Şase persoane au fost rănite, dintre care două grav, după ce două maşini au intrat miercuri seară în coliziune frontală, într-un accident produs pe DE 583, la aproximativ cinci kilometri de municipiul Iaşi, în urma impactului fiind implicat în accident şi un al treilea autoturism, potrivit oficialilor din Poliţie. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat pentru AGERPRES că victimele au fost transportate la Spitalul ''Sfântul Spiridon'', menţionând totodată că accidentul rutier s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar. 

Se pare că şoferul vinovat de producerea coliziunii frontale este un bărbat care se întorcea cu soţia sa din Italia, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia rămasă în ţară. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei şi cele de prim ajutor. 

"O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit cu un echipaj medical pentru a prelua un bărbat de 60 de ani care era politraumatizat, cu fractură de bazin şi membre inferioare. Un alt bărbat, şofer al celeilalte maşini accidentate, a fost preluat de un echipaj de prim Ajutor. El are traumatisme toraco-abdominale, fractură de bazin şi membre inferioare. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă au transportat două victime policontuzionate, conştiente, cu leziuni minore şi alte două victime conştiente", a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.