Logo
Imprimă această pagină

Condamnat pentru crimă după ce a câștigat „Iadul bucătarilor”

Condamnat pentru crimă după ce a câștigat „Iadul bucătarilor”

Octavian Oprea (30 de ani), câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar ”Iadul Bucătarilor”, a fost condamnat definitiv pentru o crimă comisă în urmă cu un an, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

 Cunoscut opiniei publice ca Tavi Oprea, câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar Hell's kitchen (Iadul Bucătarilor n.r.), difuzat de postul Antena 1 în 2014, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la zece ani şi patru luni închisoare pentru omor şi consum ilicit de droguri. Decizia instanţei este definitivă şi vine la un an după comiterea faptei. Pe 9 martie 2018, o pensionară de pe strada Aleea Crinilor din Oneşti a fost ucisă de Tavi Oprea în scara blocului. Bătrâna în vârstă de 77 de ani, soţia unui fost poliţist, ieşise să ducă gunoiul când l-a observat pe tânărul care avea un comportament bizar şi l-a întrebat ce caută acolo.

Oprea s-a năpustit asupra ei, i-a răsucit mâinile la spate şi a lovit-o cu o violenţă ieşită din comun. După agresiune, a adormit lângă victima aflată în agonie. Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii terifiante. Octavian Oprea se afla sub influenţa drogurilor (ecstasy), iar crima a comis-o în timp ce familia sa se pregătea de înmormântara bunicii sale. Tânărul venise la Oneşti, din Constanţa, împreună cu tatăl său pentru a participa la înmormântarea bunicii. La priveghi, rudele au observat că are un comportament agresiv (lovise un cerşetor), astfel că tatăl a decis să îl ducă acasă. Încuiat în apartament, Octavian Oprea a fugit din casă sărind pe geam. A relatat anchetatorilor că a hoinărit pe străzi deoarece se simţea urmărit de demoni. Mărturia chefului-criminal Oprea a declarat procurorilor că a achiziţionat mai multe pastile de Ecstasy de la o persoană din Constanţa. Se afla acolo pentru a semna un contract de muncă, urmând a lucra pe un iaht de croazieră. Nu a reuşit să se mai întâlnescă cu acea persoană întrucât a fost sunat de tatăl său care l-a anunţat că bunica a decedat. ”M-am întâlnit cu o persoană care locuia vizavi de Hotel Zodiac din Constanţa şi am achiziţionat de la aceasta vreo 7 pastile de ecstasy la preţul de 50 lei pastila, după care am plecat cu autoturismul care era proprietatea mea către Ploieşti. Aici m-am întâlnit cu tatăl meu şi împreună ne-am deplasat către Oneşti. În următoarea perioadă, de aproximativ 2 zile. am consumat pastilelele de ecstasy şi am mai rămas doar cu un fragment. Îmi aduc aminte că m-am plimbat prin oraş, am fost la poalele unui deal şi am stat acolo având senzaţia că sunt urmărit de demoni şi că cineva ar vrea să mă omoare. Îmi aduc aminte că am intrat într-o scară de bloc, spre seară, cu intenţia de a mă odihni, iar apoi îmi aduc aminte că am fost trezit de către organele de poliţie, era foarte mare gălăgie, şi ca un flash în momentul în care am fost ridicat am observat probabil o persoană care era pe jos. Am fost întrebat de un poliţist: «Ce-ai făcut, inconştientule», după care am fost dus la secţia de poliţie”, a declarat Octavian Oprea achetatorilor.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.