Condiţii noi de admitere pentru candidaţii la poliţie şi jandarmerie

Condiţii noi de admitere pentru candidaţii la poliţie şi jandarmerie

Proba sportivă de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne a fost modificată, fiind adăugat un obstacol în plus, faţă de cele 11 existente, anunţă instituţia. Totodată, a fost majorat timpul maxim pentru parcurgerea traseului, cu aproape un minut.

Proba sportivă de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne va fi modificată, dar schimbări vor fi şi în ceea ce priveşte ocuparea posturilor vacante sau pregătirea tactică a angajaţilor.

Elementele de noutate pentru traseul aplicativ destinat admiterii la poliţie, jandarmerie şi poliţie de frontieră, sunt „adăugarea unui obstacol, faţă de cele 11 existente în prezent, şi creşterea timpului maxim pentru parcurgerea traseului de la două minute şi douăzeci şi cinci de secunde la trei minute şi douăzeci de secunde”.

„Precizăm că pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie “A.I. Cuza”, organizat în acest an, nu se vor aplica noile modificări ale traseului practic-aplicativ”, spun reprezentanţii MAI prin intermediul unui comunicat de presă remis vineri MEDIAFAX.

Noile modificări care vizează proba sportivă de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI vor fi valabile începând cu valabile începând cu data de 01.01.2020.

În sensul familiarizării potenţialilor candidaţi cu modificările aduse traseului aplicativ care reprezintă proba sportivă la examenele de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI sau la celelalte concursuri care presupun şi proba fizică, pe pagina de Facebook şi pe site-ul oficial al MAI a fost postat un clip video în care sunt prezentate modificările aduse traseului aplicativ .

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.