Publicitate

Copil a plecat cu bicicleta pe viscol. Poliția a constatat...

Copil a plecat cu bicicleta pe viscol. Poliția a constatat...

Poliţiştii tulceni au salvat un adolescent în vârstă de 18 ani care se rătăcise şi nu se mai putea orienta din cauza frigului şi viscolului. El plecase cu bicicleta pentru a ajunge în municipiul Tulcea, iar la un moment dat a abandonat-o, încercând să ajungă pe jos în cea mai apropiată localitate. Când a văzut că nu se descurcă a cerut ajutorul autorităţilor.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii Postului de Politie Valea Nucarilor au fost sesizaţi despre faptul că în apropierea localităţii Agighiol spre Tulcea se află o persoană care, din cauza viscolui şi frigului, nu se mai poate deplasa şi nici nu se poate orienta în zonă.

Poliţiştii tulceni împreună cu paznicii comunali au efectuat căutări în zonă iar, în aproximativ o oră, au găsit la o distanţă de aproximativ patru kilometri de localitatea Agighiol, un tânăr de 18 ani din localitatea Murighiol.

El a povestit oamenilor legii că plecase cu bicicleta din Murighiol pentru a ajunge în Tulcea. La un moment dat, din cauza frigului, a abandonat bicicleta şi a încercat să ajungă în Agighiol pe jos.

El nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dus de poliţişti la familia sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.