Copil de 14 ani lovit pe trecerea de pieton

Copil de 14 ani lovit pe trecerea de pieton

Un adolescent de 14 ani a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni din localitatea Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj. Băiatul a fost dus la spital în comă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 66, în localitatea Bumbeşti-Jiu. Aici, copilul de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea.

Băiatul este în stare foarte gravă. Acesta a fost transportat la un spital din Craiova.

"Copilul de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, pe DN 66, în Bumbeşti-Jiu. Este inconştient. Copilul locuieşte în zonă şi traversa strada Parângului, împreună cu un prieten, care nu a fost acroşat. A fost transportat la spital la Craiova şi este în comă. Şoferul are 50 de ani, acesta se îndrepta spre Petroşani", a declarat, corespondetului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.