Logo
Imprimă această pagină

Copil de doi ani, căzut într-o fântână de opt metri

Copil de doi ani, căzut într-o fântână de opt metri

Un copil de doi ani din judeţul Alba a căzut, marţi, într-o fântână adâncă de aproximativ opt metri, salvatorii reuşind să îl aducă la suprafaţă. Micuţul era inconştient şi a fost resuscitat timp de o jumătate de oră, urmând să fie preluat de la Aiud de un elicopter, pentru a fi dus la spital la Târgu Mureş.


Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în localitatea Livezile din judeţul Alba, un copil de doi ani a căzut într-o fântână cu o adâncime de aproximativ 8 metri.

Până la ajungerea echipajelor de pompieri, un localnic a intrat în fântână pentru a-l recupera pe copil, iar între timp acolo a ajuns şi un echipaj de salvatori care a reuşit aducerea la suprafaţă a micuţului, care era inconştient.

Echipajul SMURD l-a resuscitat pe copil timp de 30 de minute, până la sosirea unui echipaj de terapie intensivă cu medic.

Ulterior, micutul a fost preluat de ambulanţa SMURD şi transportat spre localitatea Aiud, unde a fost alertat un elicopter care îl va prelua şi îl va duce la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.