Joi, 25 Ianuarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Recidivă. După ce a omorât doi copii cu mașina, a fost prins băut la volan

Un tânăr din judeţul Galaţi care în 2016 a lovit mortal cu maşina doi copii în vârstă de 8 şi 9 ani şi a părăsit locul accidentului, ulterior fugind în Italia, este cercetat într-un nou dosar pentru conducere fără permis, dar şi pentru furt de lemn, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor. Bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar decizia nu este definitivă, astfel că el era cercetat în libertate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

PERFORMANȚĂ. Gardurile care îngrădeau o linie de tramvai au ruginit după o lună

O parte din gardurile care delimiteaza linia tramvaiului 21 de restul carosabilului au ruginit la nici doua luni dupa ce au fost montate. Primaria Capitalei prin RATB a cumparat gardurile de la firma Tehnomontaj Construct si a platit pentru ele 412.000 lei, fara TVA, potrivit unui raspuns trimis de municipalitate la solicitarea HotNews.ro, iar receptia lucrarilor a avut loc pe 27 decembrie. Reprezentantii Primariei spun ca lucrarea se afla in garantie 5 ani de la data receptiei lucrarilor, iar gardurile ruginite vor fi inlocuite de executant.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ciocnire frontală. Un copil mort

Un grav accident de circulatie s-a produs, joi seara, pe Drumul National 12, in judetul Harghita, in care au fost implicate cinci persoane, intre care o familie cu doi copii, scrie News.ro. In urma impactului frontal dintre doua autoturisme, o femeie si un copil au murit, iar un alt copil si un adult au fost raniti.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Poliția Română a cooperat cu SUA pentru destructuarea unei grupări de trafic de medicamente

În această dimineață, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate a Poliției Române, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 47 de percheziții la membrii unei rețele infracționale, care ar fi câștigat, ilegal, prin trafic internațional de medicamente, aproximativ 55.000.000 de lei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accident grav cu 100 de răniți

Între trei şi cinci persoane au murit şi cel puţin 100 au fost rănite, dintre care zece grav, după ce un tren regional a deraiat joi dimineaţa în apropiere de Milano, a anunţat un oficial al serviciilor de pompieri, relatează Reuters, AFP şi dpa. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.