Vineri, 22 Iunie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Arestat la 15 ani pentru propagandă teroristă

Un tânăr de 15 ani a fost reţinut vineri pentru propagandă teroristă, după ce a ameninţat cu săvârşirea unor acte de terorism, a accesat pagini web care promovează ideologia extremistă şi elogiază crimele comise de organizaţiile teroriste şi a promovat mesaje de propagandă. El dorea să călătorească în zonele de conflict şi a învăţat să realizeze dispozitive explozive improvizate şi să utilizeze arme pe care să le folosească în atacuri teroriste. Procurorii DIICOT au cerut reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un senator a murit în accident de mașină

Fostul senator Gheorghe Mirică a murit după ce a fost fost grav rănit, vineri dimineaţă,după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un TIR, pe DN 1B, în Istriţa de Jos, judeţul Buzău. Fostul senator s-ar fi aplecat în maşină să ridice ceva şi ar fi pierdut controlul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Plouă foarte tare până la noapte

O atenţionare cod galben de ploi torenţiale pentru aproape toată ţara a intrat în vigoare, vineri, dimineaţă la ora 6.00, fiind valabilă până la ora23.00. Se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi şi 40-50 l/mp, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.