Joi, 27 Septembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Grav accidnet de microbuz

Şoferul unui microbuz de călători şi o pasageră a mijlocului de transport în comun au fost răniţi, joi, într-un accident rutier provocat de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care conducea un autoturism în zona localităţii Corbu din judeţul Constanţa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO: Camion răsturnat la Brașov

Un TIR care transporta sulfat de amoniu granulat s-a răsturnat, joi, pe DN 13, la Pădurea Bogăţii, în judeţul Braşov, la locul accidentului fiind trimise o autospecială de stins incendii cu apă, un echipaj SMURD şi echipajul CBRN. Reprezentanţii ISU Braşov spun că substanţa este periculoasă doar în prezenţa unei surse de foc, ceea ce nu este cazul. Traficul în zonă este îngreunat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

La 19 ani, a furat mașina familiei și a lovit două persoane

Un tânăr de 19 ani, din judeţul Dolj, a furat maşina mamei sale şi a condus-o, deşi nu avea permis, provocând un accident rutier la Craiova. Tânărul refuzase să oprească la semnalul unui echipaj de poliţie şi a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului, două persoane aflate în maşina lovită au fost rănite uşor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Copil de 4 ani a accidentat o persoană și a dărmât o casă

Un copil de patru ani şi jumătate, lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a urcat la volanul unei maşini, miercuri, pe o stradă din Oradea, unde a provocat rănirea unui muncitor, după care a lovit un alt autoturism şi s-a oprit cu maşina într-un imobil. Muncitorul a suferit leziuni uşoare, însă poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducere fără permis.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.