Deținut eliberat condiționat a bătut CRUNT o tânără

Deținut eliberat condiționat a bătut CRUNT o tânără

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul şi portofelul. Medicii care o tratează au sesizat Poliţia, deoarece fata nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

Pe imagini se vede cum în scara blocului intră patru persoane, iar două dintre ele, care par că sunt împreună, urcă în lift. În momentul în care uşile ascensorului s-au închis, iar tânăra de 20 de ani a rămas cu bărbatul care a intrat ultimul în scară, acesta o loveşte puternic cu pumnul în faţă şi o trânteşte cu capul de ciment, apoi îi umblă prin buzunare, îi fură telefonul şi portofelul şi fuge.

Se pare că fata şi-a pierdut cunoştinţa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, că poliţiştii au deschis o anchetă, după ce au fost anunţaţi de reprezentanţii Spitalului din Alba Iulia despre fata care a ajuns sâmbătă seara, la spital, bătută.

„Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, precum şi pentru identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere penală. În cauză este o persoană bănuită de comiterea faptei, colegii mei în acest moment fac investigaţii. Îl avem identificat ca şi persoană bănuită (pe autor – n.r), urmează să fie făcute demersurile. (…) Pe noi ne-a sesizat un reprezentant al spitalului, care ne-a spus că la spital s-a prezentat o tânără care acuză pierderi de memorie. Din relatările fetei a rezultat că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, ea nu a reclamat faptul că a fost victima unei infracţiuni. După aceea, colegii mei au făcut investigaţii, au ridicat şi imaginile de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că este vorba despre o faptă de tâlhărie”, a spus Prodan.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.