Publicitate

Deţinuţi de la Rahova şi Centrul Educativ Buziaş îndeamnă oamenii să stea în casă

Deţinuţi de la Rahova şi Centrul Educativ Buziaş îndeamnă oamenii să stea în casă

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Rahova şi de la Centrul Educativ Buziaş îndeamnă populaţia să rămână în casă, pentru a limita răspândirea coronavirusului, şi spun că înţeleg cât de greu de suportat este lipsa libertăţii. Mesajele fac parte dintr-o campanie a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.


Administraţia Naţională a Penitenciarelor a realizat o campanie intitulată "Staţi în casă! Împreună putem reuşi!", în care sunt prezentate mesajele mai multor tineri aflaţi în Penitenciarul Rahova şi la Centrul Educativ Buziaş.

"Într-un moment în care ducem o luptă comună, aceea a responsabilităţii, vă propunem mesajul celor care şi-au pierdut libertatea. Nu îi blamaţi, nu acum! Ascultaţi-le mesajul!", au transmis reprezentanţii ANP.

"Sunt deţinut în cadrul Penitenciarului Rahova de aproximativ doi ani. Ştiu că vă e greu, dar ce trăiţi dumneavoastră acuma este valabil în toată lumea. Fiţi puternici, staţi în casă şi totul va fi bine", afirmă un deţinut de la Rahova.
Un tânăr spune că se află în Centrul Educativ Buziaş de aproape un an: "Aşa cum rezistăm şi noi aici, aşa puteţi să rezistaţi şi voi câteva zile sau săptămâni. Vă rugăm nu zădărniciţi eforturile autorităţilor, staţi acasă".

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.