Logo
Imprimă această pagină

Dezastru pe DN1. Cinci răniți!

Dezastru pe DN1. Cinci răniți!

Un accident rutier, soldat cu rănirea a cinci persoane, dintre care doi minori, s-a petrecut vineri, pe DN 11, Braşov-Bacău, în apropriere de Sântionlunca, circulaţia în zonă fiind parţial blocată. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, a declarat pentru AGERPRES, că în accident au fost implicate două autovehicule, în care se aflau şapte persoane, iar Poliţia se află la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, din primele cercetări a rezultat că ambele autovehicule circulau în aceeaşi direcţie, iar autoutilitara a lovit autoturismul aflat în faţa sa, proiectându-l în afara carosabilului. 

"Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care doi minori. Traficul în zonă este îngreunat, se circulă pe un singur fir alternativ (...) Poliţiştii se află la locul accidentului şi dirijează circulaţia", a declarat Nicoleta Tolvaj Marin. 

Acesta este cel de-al doilea accident rutier petrecut vineri pe DN 11, după cel înregistrat în cursul dimineţii, la ieşirea din municipiul Târgu Secuiesc spre Braşov, în care au fost implicate trei autovehicule. 

"Din cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a lovit două autoturisme care circulau regulamentar. În urma acestui eveniment, unul dintre conducătorii auto implicaţi, un bărbat de 69 de ani, a suferit răni uşoare. Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a precizat Nicoleta Tolvaj Marin. 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.