DN 17 a fost blocat de un autocar care nu mai putea să înainteze

DN 17 a fost blocat de un autocar care nu mai putea să înainteze

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că utilajele intervin, miercuri seară, pe DN 17, în Pasul Mestecăniş, judeţul Suceava, după ce anterior drumul a fost blocat de un autocar care nu mai putea să înainteze. Autocarul nu era echipat pentru iarnă, astfel că a blocat drumul, inclusiv acţiunea utilajelor de deszăpezire.


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) arată, într-un comunicat de presă de miercuri seară, că utilajele CNAIR acţionează pe DN 17, în Pasul Mestecăniş, judeţul Suceava, după ce drumul a fost eliberat, prin repunerea în circulaţie a unui autocar care nu mai putea să înainteze.

"Autovehiculul care nu era echipat cu anvelope corespunzătoare pentru iarnă a derapat şi a blocat drumul, împiedicând astfel utilajele CNAIR aflate în zonă să acţioneze. Situaţii similare pot fi întâlnite şi în alte zone ale ţării, unde condiţiile meteo au surprins conducătorii auto nepregătiţi pentru condiţii de iarnă. Atragem atenţia că autovehiculele care circulă pe drumurile publice fără a fi echipate corespunzător pentru iarnă riscă să derapeze şi să blocheze arterele rutiere, împiedicând inclusiv acţiunile de deszăpezire", arată CNAIR.

Reprezentanţii CNAIR fac apel la şoferi să se informeze, înainte de a pleca la drum, în legătură cu situaţia din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă autovehiculele echipate de iarnă, să circule prudent şi să respecte eventualele restricţii impuse pe anumite sectoare de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, şi pot accesa, pe prima pagina în caseta din stânga, www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de Twitter @CNADNR.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.