Doi morți în accident rutier

Doi  morți în accident rutier

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în judeţul Satu Mare, între localităţile Livada şi Călineşti Oaş. Maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. Pentru a ajunge la victimele care au rămas încarcerate, pompierii au tăiat mai mulţi copaci şi au fost nevoiţi să repoziţioneze autoturismul.


Pompierii din Satu Mare au anunţat, duminică, producerea unui accident rutier între localităţile Livada şi Călineşti Oaş, arată news.ro.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Turt şi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de descarcare şi două ambulanţe SMURD.


”Intervenţia a fost una complexă. Pentru a ajunge la autoturismul ieşit de pe carosabil, pompierii au fost nevoiţi să taie mai mulţi copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repoziţionare a autoturismului”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.

Potrivit acestora, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane găsite în autoturism, acestea prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.


Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat la volan, şi pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 29 de ani.

Poliţiştii au stabilit că maşina a părăsit partea carosabilă, cel mai probabil din cauza vitezei, şi a izbit cu putere un copac.

viewscnt

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.