Doi morți la Drajna Nouă

Doi morți la Drajna Nouă

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au decedat, iar alte cinci au fost rănite în urma producerii, miercuri seara, a unui accident rutier în localitatea Drajna Nouă, pe DN21, în urma impactului dintre un autoturism şi un microbuz.

"În autoturism se aflau trei persoane, dintre care două încarcerate. Cele două persoane încarcerate au fost descarcerate de către colegii mei de la secţia de pompieri Dragalina. Din păcate, acestea erau în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare fără succes. Sunt decedate, bărbat şi femeie. A treia persoană este în afara oricărui pericol. În microbuz erau patru persoane. Un bărbat, cu politraumatisme, este în afara oricărui pericol", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, în acest moment se efectuează cercetări la faţa locului, iar circulaţia în zonă se desfăşoară alternativ pe un sens.

Centrul INFOTRAFIC al IGPR a anunţat că intrarea pe contrasens a fost cauza accidentului, iar într-o primă fază după producerea acestuia circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale DN21

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.