Doi morţi şi şapte răniţi, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme

Doi morţi şi şapte răniţi, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, luni, într-un accident rutier în judeţul Dolj, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-ar fi produs după ce o maşină a intrat într-o depăşire neregulamentară, având vizibilitatea redusă.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pomperii au fost solicitaţi să intervină, luni, după producerea unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi în care se aflau nouă persoane, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, accidentul s-a produs pe DJ 561D, între localităţile Giubega şi Băileşti.

“Din primele date se pare că unul dintre autoturisme s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de vizibilitate redusă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma accidentului o femeie şi un bărbat au murit, iar alte şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.