Logo
Imprimă această pagină

Doi poliţişti aflaţi în timpul liber, răniţi după ce au intrat cu autoturismul într-un copac

Doi poliţişti aflaţi în timpul liber, răniţi după ce au intrat cu autoturismul într-un copac

Doi poliţişti de frontieră au fost răniţi, în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea constănţeană Seimeni, după ce autoturismul pe care unul dintre ei îl conducea sub influenţa alcoolului a intrat într-un copac.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul de 30 de ani şi pasagerul aflat pe locul din dreapta acestuia, în vârstă de 21 de ani, au suferit diferite leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe.

Ambele persoane, poliţişti la Punctul de Trecere a Frontierei Cernavodă, se aflau în afara orelor de serviciu în momentul producerii accidentului rutier.

"Astăzi, în jurul orei 2,00, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale", a transmis IPJ.

Conform sursei citate, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.