Doi polițiști agresați cu un cuțit

Doi polițiști agresați cu un cuțit

Doi poliţişti şi un asistent SMURD care au intervenit miercuri seară în municipiul Galaţi la locul unui accident rutier, după ce şoferul unei autospeciale a lovit un stâlp, au fost atacaţi cu un cuţit de către un alt bărbat, care a fost reţinut pentru 24 de ore.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că miercuri seara, printr-un apel la 112, s-a semalat producerea unui accident rutier în municipiul Galaţi, pe strada Domnească, în apropierea Parcului CFR, unde o autoutlitară a lovit un stâlp. La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi un echipaj medical de la SMURD care nu au găsit însă pe nimeni în maşina respectivă.

Poliţiştii au început verificări, iar în scurt timp l-au identificat pe şoferul maşinii în parcul din apropiere, acesta încercând să fugă.

"Şoferul a încercat să fugă, părea în stare de ebrietate. A fost însă imobilizat de poliţişti, dar un alt bărbat, de 41 de ani, care era şi acesta în parc, a intervenit şi i-a atacat cu un cuţit pe poliţişti şi pe asistentul de la SMURD. Unul dintre poliţişti i-a deviat mâna în care avea cuţitul, lama lovind luneta autospecialei SMURD, care a fost zgâriată. Agresorul a fost imobilizat şi încătuşat şi dus la sediul Poliţiei, în timp ce şoferul autoutilitarei a fost dus la spital în vederea recoltării de probe biologice", a declarat reprezentantul Poliţiei Galaţi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din clupă şi ultraj, iar bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, arată news.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.