Doi poliţişti din judeţul Brăila au murit după ce autospeciala în care aflau a ieşit de pe şosea

Doi poliţişti din judeţul Brăila au murit după ce autospeciala în care aflau a ieşit de pe şosea

Doi poliţişti de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila - un bărbat şi o femeie - au murit, marţi seară, după ce autospeciala cu care se aflau în patrulare a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, după care a luat foc.


Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 221, în zona localităţii Şuteşti, judeţul Brăila, unde cei doi poliţişti se aflau în patrulare.

"Din păcate, în această seară, doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier", a transmis Poliţia.

La locul accidentului au fost trimişi poliţişti, pompieri şi o ambulanţă SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul autospecialei de poliţie, un agent de 45 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, astfel că maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac, după care a luat foc. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul, o femeie în vârstă de 21 de ani, ambii agenţi de poliţie în cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila au decedat, carbonizaţi.

"Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Brăila.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.