Doi poliţişti în misiune, răniţi în urma unui accident rutier

Doi poliţişti în misiune, răniţi în urma unui accident rutier

Doi poliţişti din Galaţi aflaţi într-o misiune de patrulare au fost răniţi, marţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită într-o intersecţie de un autoturism condus de un bărbat care nu a acordat prioritate.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul rutier în urma căruia doi poliţişti aflaţi într-o misiune de patrulare au fost răniţi s-a produs marţi după-amiază în municipiul Galaţi la intersecţia străzilor Dr. Carnabel şi Episcop Melchisedec.

"Un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dr. Carnabel şi ajungând la intersecţia cu strada Episcop Melchisedec Ştefănescu, nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale de poliţie, intrând în coliziune cu aceasta. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero", a declarat reprezentanta IPJ Galaţi.

Cei doi poliţişti, în vârstă de aproximativ 40 de ani, au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi. "Colegii mei au preluat un bărbat de 38 de ani, cu traumatism de coloană cervicală, lombară şi un traumatism cranio-facial. Ceilalţi colegi de la SMURD au luat un alt bărbat care avea un traumatism cranian", a precizat şeful Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.
Poliţiştii au început cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.