Doi răniți în accident de autobuz

Doi răniți în accident de autobuz

Două persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Olt şi în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism. În mijlocul de transport în comun se aflau 10 persoane, o fată de 16 ani fiind rănită în urma coliziunii, cealăltă victimă fiind şoferul autoturismului.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii SMURD Slatina şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă au intervenit, luni dimineaţă, pe DJ 546, la un accident rutier petrecut la ieşirea din municipiul Slatina către Brebeni.

 

În evenimentul rutier au fost implicate un autobuz în care se aflau zece persoane şi un autoturism în care era doar şoferul.

În urma impactului, o fată de 16 ani, pasageră în microbuz, din localitatea Beciu, judeţul Teleorman, a suferit un traumatism la umărul drept şi acuza dureri şi în zona mandibulei, fiind preluată de echipajul SMURD şi dusă la UPU Slatina. Tot la unitatea medicală din Slatina a ajuns şi şoferul autoturismului, un bărbat de 28 de ani, care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral şi dureri la coloana cervicală.

Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că accidentul s-a produs deoarece şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, intrând pe contrasens şi lovindu-se de autobuzul respectiv. Cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice, au mai precizat poliţiştii.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.