Doi răniți și patru morți în accident

Doi răniți și patru morți în accident

Doi tineri au murit, iar alte patru persoane, cu vârste între 14 şi 24 de ani, au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau a lovit parapetul şi un pod, din cauza vitezei prea mari, pe un drum din judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, o maşină în care se aflau şase persoane a părăsit partea carosabilă, din cauza vitezei prea mari, a lovit parapetul metalic şi podul unui canal colector. În urma impactului, doi bărbaţi de 29 de ani au murit pe loc.

“Accidentul a avut loc în jurul orei 01.20. Un şofer în vârstă de 29 de ani conducea autoturismul pe DN 59 C, între Sânnicolau Mare şi localitatea Nerău, iar pe fondul vitezei excesive a părăsit partea carosabilă, în partea dreaptă a sensului de mers, lovind parapetul metalic şi podul unui canal colector. A rezultatul decesul şoferului şi al unui alt bărbat de 29 de ani, aflat pe scaunul din dreapta spate”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

 

Conform poliţiştilor timişeni, celelalte patru persoane aflate în maşină, doi băieţi, de 19 şi 24 de ani, şi două fete, de 14 şi 18 ani, au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.