Publicitate

Dosar penal pentru un bărbat de Ţăndărei care şi-a lăsat fiul de 10 ani la volanul maşinii

Dosar penal pentru un bărbat de Ţăndărei care şi-a lăsat fiul de 10 ani la volanul maşinii

Un bărbat de 29 de ani din Ţăndărei, oraş aflat în carantină, are dosar penal după ce a fost depistat de poliţişti în maşină cu fiul său de 10 ani care conducea autoturismul.


Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa,autoturismul a fost depistat duminică pe o stradă din oraşul Ţăndărei, care se află în carantină de mai multe săptămâni.

Când au oprit maşina, poliţiştii au constatat că la volan se afla un copil de 10 ani în timp ce tatăl lui era pe scaunul din dreapta.

Poliţiştii din Ţăndărei au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredinţarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

Bărbatul de 29 de ani din Ţăndărei a fost totodată amendat pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia.

Oraşul Ţăndărei se află în carantină de mai multe săptămâni, măsura fiind dispusă după ce autorităţile au constatat că localnicii nu respectă legea şi măsurile de combatere împotriva coronavirusului, plimbându se pe străzi ca înainte de izbucnirea pandemiei. În judeţul Ialomiţa, sunt 154 de cazuri de coronavirus şi mai multe decese, inclusiv al unei asistente care a lucrat în punctul de triaj de la Spitalul Ţăndărei. Asistenta a murit după ce a contractat coronavirusul de la persoane care au trecut prin acest punct de triaj şi care au fost confirmate cu COVID-19.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.