Două bande rivale s-au sfâșiat în Capitală

Două bande rivale s-au sfâșiat în Capitală

Două bande rivale, care făceau trafic de persoane în Germania, nu s-ar fi înţeles în privinţa banilor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piaţa Constituţiei. Acesta avertizează că astfel de conflicte se pot repeta.

Liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, despre scandalul cu bâte şi săbii din Piaţa Constituţiei, că a fost generat de două bande rivale care nu s-au înţeles la bani.
„Brigada de Poliţie rutieră are o patrulă post fix în Piaţa Constituţiei pentru a nu se mai face curse de maşini acolo. (...). Două clanuri rivale au convenit să se întâlnească în faţa Palatului Parlamentului pentru că e lumină şi pot să stea de vorbă fără a se lua la bătaie. Motivul (bătăii – n.r.), din ceea ce ştiu eu, e că ei au făcut trafic de persoane şi au trimis în Germania de data asta şi nu s-au înţeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Surugiu.
Potrivit acestuia, „Poliţia a intervenit, dar în acelaşi timp eu spun că Poliţia nu poate să oprească nişte cetăţeni să parcheze maşinile într-o parcare publică şi care seara de obicei e goală”.
Întrebat dacă poliţiştii au intervenit sau la timp pentru gestionarea situaţiei, Surugiu a răspuns că până când nu vor exista poliţişti în stradă, astfel de situaţii nu pot fi evitate.
„Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie are reforma şi pe masa Guvernului şi pe masa MAI-ului. Lucrurile nu se mişcă şi până nu vom avea o poliţie pro-activă cu poliţişti în stradă nu avem cum să facem aşa încât astfel de lucruri să nu se întâmple”.
Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.
Scandalul de luni dimineaţă din Piaţa Constituţiei a degenerat după ce mai multe persoane s-au bătut cu bâte şi săbii, poliţiştii găsind în faţa Palatului Parlamentului şi un pistol neletal, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.