Două persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate patru autoturisme

Două persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate patru autoturisme

Două persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier petrecut în judeţul Olt, în eveniment fiind implicate patru autoturisme în care se aflau nouă persoane. Victimele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, o femeie a făcut atac de panică, dar a refuzat transportul la unitatea medicală.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut în zona Valea Mare, pe DN 65, între Slatina şi Scorniceşti, la faţa locului deplasându-se echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă.

Astfel, un autoturism în care se aflau două persoane, a derapat într-un şanţ de pe marginea drumului, iar o altă maşină, în care se aflau doi tineri din Craiova, a frânat, fiind lovită în spate de un alt autoturism în care erau un bărbat, o femeie şi un copil de aproximativ cinci ani.

În urma impactului, maşina care a frânat a fost proiectată pe contrasens, fiind lovită de un alt autoturism în care erau două persoane.

În accident au fost răniţi pasagerii din cea de-a doua maşină, un bărbat de 28 de ani din Craiova, care avea dureri la cap, la mână şi zgârieturi la picioare, şi o femeie de aceeaşi vârstă, care avea dureri la cap.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, o pasageră aflată în maşina care circula din sens opus, a făcut un atac de panică, primind îngrijiri medicale de la echipajele aflate în zonă, refuzând însă transportul la spital.

În urma accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost oprită câteva zeci de minute.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.