Logo
Imprimă această pagină

Două persoane încarcerate după un accident cu un mastodont

Două persoane încarcerate după un accident cu un mastodont

Patru persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate, joi dimineaţă, în accidentul rutier petrecut pe E85, la Popeşti, în care au fost implicate un TIR, o autoutilitară şi un autoturism, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit joi, în jurul orei 7,30 , la un accident rutier produs pe DN2 - E85, pe raza localităţii Popeşti. În urma impactului dintre trei autovehicule, un TIR, o autoutilitară şi un autoturism, au rezultat patru victime, dintre care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor două victime. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele extrase, de sex masculin, în vârstă de 26 de ani, care prezenta politraumatisme. Pacientul, aflat în stare conştientă, a fost transportat ulterior cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani. Celorlalte trei victime li s-a acordat asistenţă de specialitate şi au fost preluate de echipajele SAJ aflate la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, accidentul de circulaţie s-ar fi produs din cauza neatenţiei conducătorului auto al autoturismului.

"Conducătorul unui autoturism care circula pe sensul de mers Bucureşti- Focşani, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule. Conducătorul ansamblului de vehicule,pentru a evita impactul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. Din impact a rezultatul rănirea gravă a două persoane din autoutilitară, precum şi rănirea uşoară a altor două persoane, una din ansamblul de vehicule şi cealaltă din autoturism", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit poliţiştilor, în zonă traficul a fost deblocat pe sensul Focşani către Buzău şi se circulă alternativ pe un singur sens

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.