Logo
Imprimă această pagină

Două persoane rănite într-un accident din Sibiu

Două persoane rănite într-un accident din Sibiu

Două persoane au fost transportate, marţi dimineaţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean în urma unui accident rutier care s-a produs pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Alina Voina.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD şi autospeciala de transport victime multiple în municipiul Sibiu, pe strada Salzburg la un accident rutier produs între un autoturism şi un microbuz. S-au acordat îngrijiri medicale unei femei de aproximativ 26 de ani cu traumatism membru inferior şi unui bărbat de aproximativ 49 de ani cu traumatism umăr. Cele două persoane au fost transportate la UPU Sibiu", a precizat Alina Voina.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi nu s-a asigurat când a efectuat o depăşire.

"Din primele cercetări se pare că şoferul unui auto (29 de ani, Braşov) nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri şi a intrat in coliziune cu un auto condus de un sibian de 49 de ani. Din accident a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 26 de ani din Braşov. Poliţiştii rutieri continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.